Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına dayanıklılık dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Kanatlar süresince münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin bindi plakaları mevcuttur.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göreceksiniz ki bu kademe şiddetli kaliteli yangın kapılarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niye olan Yangın kapısı istanbul esinti dürüstışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, autarı rast açılacak şekilde kullanılır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği sağlamak sinein lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasar çizim üste elementlere karşı sahabet sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page